TORNOOI

BEACH HANDBALL

Het beachsport festival staat dit jaar klaar voor beachhandbal en nog beter, het Belgisch Kampioenschap Beachhandbal. Het tornooi is toegankelijk voor iedereen. Oud en jong, getraind en minder getraind.

De verschillende matchen gaan gelijktijdig door op verschillende velden. Kortom een weekend vol sport en plezier.

InfoWitWebsite.png
INFO TORNOOI HANDBAL

AANKOMST (zaterdag 29 juli 2022)

Op vrijdag verwelkomen we graag onze camping gasten. Deze kunnen dan feestend het weekend inzetten.  

TORNOOI RECREANTEN (zaterdag 29 juli 2022)

Op zaterdag verwelkomen we graag recreanten en fithandballers . Voor hen zal het tornooi afgewerkt worden op 1 dag zodat zij op zondag kunnen genieten van een recuperatiedag. Voor de recreanten zijn enkel niet getrainde handballers welkom (gemengde ploegen). Ook mensen die nog nooit gehandbald hebben zijn meer dan welkom. 

TORNOOI BK HEREN (zaterdag 29 juli 2022)

Op zaterdag gaan we van start met het tornooi van de Heren die strijden voor de Belgische titel. Het tornooi zal ook afgewerkt worden op 1 dag. Na het zwaar werk kan zeker de 3de helft van start gaan. Dit met een overheerlijke BBQ en een feestelijke drink. De heren kunnen vanaf de avond er voor al komen feesten op onze camping. 

TORNOOI BK DAMES (zondag 30 juli 2022)

Op zondag gaat onze tweede dag van start met de Dames die een worp doen naar de titel. Het tornooi zal ook afgewerkt worden op 1 dag. De dames kunnen vanaf de avond er voor al komen om zo de Heren aan te moedigen, genieten van de sfeer en eten van de lekkere BBQ.

TORNOOI JEUGD (zondag 30 juli 2022)

Ook onze jongste laten we op zondag kennismaken met het beachhandbal. Dit voor U14 en U16-17. U18 sluit aan tot senioren die niet  aan het BK mee   Als alles volgens planning verloopt kunnen we rond 16 uur ons weekend afsluiten en de benen omhoog gooien.