TORNOOI

BEACH SOCCER EN BEACH HANDBALL

Het beachsport festival is een combinatie van een tornooi BEACH HANDBALL en BEACH SOCCER. Het tornooi is toegankelijk voor iedereen. Oud en jong, getraind en minder getraind.

De verschillende matchen gaan gelijktijdig door op verschillende velden. Kortom een weekend vol sport en plezier.

InfoWitWebsite.png
INFO TORNOOI HANDBAL EN VOETBAL

BEDRIJVENTORNOOI TVV KOM OP TEGEN KANKER (vrijdag 30 juli 2021)

Net zoals de vorige jaren starten we ook dit jaar met een bedrijventornooi op vrijdag (start rond 17 uur). Om deel te nemen is geen enkele handbal of voetbalkennis vereist. Elk team is gemengd en bestaat uit mimimum 5 en maximum 10 deelnemers. Deelnemen aan het tornooi is mogelijk mits vooraf in te schrijven. We vragen geen inschrijvingsgeld, maar zijn wel enorm blij met een vrije bijdrage voor Kom op tegen Kanker. 
Een hongertje na het sporten? Geen probleem. Schrijf vooraf in voor onze overheerlijke kip met appelmoes. Als je nadien nog energie moest overhebben nodigen we u graag uit op onze afterwork party met DJ Hanz. 

TORNOOI RECREANTEN (zaterdag 31 juli 2021)

Op zaterdag verwelkomen we graag recreanten. Voor hen zal het tornooi afgewerkt worden op 1 dag zodat zij op zondag kunnen genieten van een recuperatiedag. Voor de recreanten zijn enkel niet getrainde voetballers en handballers welkom (gemengde ploegen). Ook mensen die nog nooit gehandbald of gevoetbald hebben zijn meer dan welkom. 

TORNOOI SENIOREN (zaterdag 31 juli 2021 en zondag 1 augustus 2021)

Op zaterdag gaan we van start met het tornooi van de senioren. Het tornooi zal afgewerkt worden op 2 dagen. Voor dit tornooi verwelkomen we graag heren en dames. Afhankelijk van het aantal inschrijving zullen de teams onderverdeeld worden in 1, 2 of meerdere poules. De poulewedstrijden zullen afgewerkt worden op zaterdag. De plaatsingswedstrijden en finales zullen afgewerkt worden op zondag.

TORNOOI JEUGD (zondag 1 augustus 2021)

Ook onze jongste laten we op zondag kennismaken met het beach handball en beach soccer. Als alles volgens plannig verloopt kunnen we rond 16 uur ons weekend afsluiten en de benen omhoog gooien.