top of page

TORNOOI

BEACH HANDBALL

Het beachsport festival staat dit jaar klaar voor beachhandbal en nog beter, het Belgisch Kampioenschap Beachhandbal. Het tornooi is toegankelijk voor iedereen. Oud en jong, getraind en minder getraind.Ook kan er gekeken worden voor personen met een beperking wat we kunnen doen voor hun.

De verschillende matchen gaan gelijktijdig door op verschillende velden. Kortom een weekend vol sport en plezier. De toegang is gratis, deelname prijs is minimum.

InfoWitWebsite.png
INFO TORNOOI HANDBAL

AANKOMST  21 juli 2023

Op vrijdag verwelkomen we graag onze camping gasten. Deze kunnen dan feestend het weekend inzetten. Naast een versnapering en drank bieden we op deze avond ook een film aan. Dit zal vertoont worden op groot scherm en in de gezonde openlucht.

TORNOOI DAG 1 zaterdag 22 juli 2023

Op zaterdag verwelkomen we de strijders voor de titel. Deze editie is het gemengd. Dit wil zeggen dat de dames zowel de heren gelijktijdig zullen spelen. Ook onze jongste laten we op zaterdag al kennismaken met het beachhandbal verhaal. Dit voor U14 en U16-17. U18 sluit aan tot senioren die niet  aan het BK mee.

TORNOOI DAG 2 zondag 23 juli 2023

Op deze dag gaat het tornooi verder. Op het einde van de dag zal de kous af zijn weten we wie de nieuwe titel drager is van het tornooi. Ook zal op deze dag de finale worden gespeeld voor de titel van het BK

Als alles volgens planning verloopt kunnen we rond 16 uur ons weekend afsluiten en de benen omhoog gooien.

bottom of page